Projecten

Orsi Melle

Om een optimale akoestiek in het auditorium van ORSI te bekomen, werden de wanden met een speciale bekleding in textiel voorzien. Ook kregen we opdracht om de gordijnen te maken voor het auditorium.

Residence Palace Brussel

BELacoustics ontwikkelde voor het prestigieuze project Residence Palace van Samyn en Partners enkele nieuwe producten met een luxueuze afwerking in wolvilt. 

Aquariumgebouw Zoo Antwerpen

Ter gelegenheid van zijn 100-jarig bestaan werd de grote bezoekerszaal, symbool van het rijke verleden van de Zoo van Antwerpen, in zijn oorspronkelijke glorie hersteld.

De monumentale laaghangende lichtbaan bestaat uit een aluminium frame met ingebouwde led-verlichting en is bekleed met translucente, microgeperforeerde panelen van polycarbonaat. De onzichtbare microperforaties versterken de sfeerbeleving van de bezoekers door de perfecte combinatie van een stille, monumentale ruimte met de zachte, oceaanblauwe sfeerverlichting.

STUK Leuven

Voor de filmzaal STUK te Leuven streefden we ernaar om een lederlook te bekomen die ook aan hoge akoestische eisen voldoet. Hiervoor werd gebruik gemaakt van panelen speciaal ontworpen voor wand- en plafondmontage.

Kinderdagverblijf Merksem

Tegenwoordig is er voor scholen en kinderdagverblijven een strenge normering omtrent het akoestisch welzijn van de gebruikers. Voor een nieuw kinderdagverblijf in Merksem was het ons streefdoel om binnen het concept van strakke, natuurlijke materialen toch te voldoen aan die strenge akoestische eisen.