Orsi Melle

Akoestische wandbespanning

Om een optimale akoestiek in het auditorium van ORSI te bekomen, werden de wanden met een speciale bekleding in textiel voorzien.  We hebben de wandbespanning type Soft R 200 gebruikt bij dit project.

Akoestische gordijnen

We kregen ook de opdracht om de akoestische gordijnen te maken voor in het auditorium. Deze bestaan uit verschillende lagen textiel, deze samenstelling van verschillende lagen heeft als eigenschap dat ze het geluid in de ruimte zelf goed absorberen waardoor ze de nagalm drastisch verminderen en tevens het geluid naar de andere ruimtes goed tegenhouden. Ook worden ze volledig elektrisch bediend.

We hebben dit project kunnen realiseren in samenwerking met :  Servio Projects

Gebruikte producten

Akoestische gordijnen

Onze samengestelde akoestische gordijnen bestaan uit 3 à 8 stoflagen. Deze gordijnen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een combinatie van verduistering en akoestische optimalisatie.  

Akoestische wandbespanning

Wij bieden stoffen wandbekledingen aan die zowel voldoen aan strenge akoestische eisen als aan de hoogste internationale brandnormen. Deze wandbekledingen worden gekenmerkt door hun duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter.

Deze stoffen zijn bij ons verkrijgbaar binnen een kleurengamma van maar liefst 100 kleuren!