Onze Visie

Toen Belacoustics in 2010 werd opgericht, stoelde het bedrijf reeds op jarenlange ervaring op het gebied van akoestiek. Het toenmalige team werd versterkt met nieuwe, enthousiaste medewerkers. 

Deze mix van jong enthousiasme en know how leidde tot zowel nieuwe producten als technische expertise.

Wij streven ernaar om esthetische, akoestische oplossingen uit te voeren en aan te bieden waarbij kwaliteit en maatwerk steeds primeert!. 

Alle producten van BELacoustics zijn degelijk en geattesteerd. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en hen een mooi product aan te bieden dat eveneens voldoet aan de akoestische vereisten. Om hieraan te kunnen voldoen, laten wij al onze producten meten in akoestische labo's.  

Al onze producten worden door onze eigen medewerkers geplaatst. Zo bent u ervan verzekerd dat onze producten op een correcte en esthetische manier worden geplaatst. 

Wij beschikken over een eigen productieatelier waardoor we in staat zijn om zowel maat- als seriewerk aan te bieden. Door onze expertise in mechanische constructie gaan we geen uitdaging uit de weg: reusachtige, akoestische optrekgordijnen, mobiele reflectieschelpen, diffusieplafonds... Samen met de  architect, het akoestisch studiebureau en/of de klant gaan we samen op zoek naar esthetische akoestische oplossingen op maat.  

Naast de door ons ontwikkelde producten plaatsen onze medewerkers ook reeds bestaande producten. Ook hier werken we enkel met kwalitatieve materialen die voldoen aan de akoestische en esthetische normen.  

Dankzij onze jarenlange ervaring met akoestiek (onze eerste meetresultaten dateren van 1986), beschikken we over een uitgebreid gamma van producten die voor zeer specifieke toepassingen geschikt zijn. 

Heeft u vragen in verband met de akoestiek in uw woning of in uw zaak? Neem gerust contact op. Wij bieden vrijblijvend akoestisch advies ter plaatse. Indien u dit wenst, kunnen wij een nagalmtijdmeting uitvoeren. Vervolgens bespreken wij met u hoe wij de nagalmtijd op een esthetische manier kunnen reduceren.

Op deze website vindt u tal van realisaties, producten en technische fiches. Wij hopen u op deze manier een indruk te bieden van de veelzijdigheid van onze firma.