Akoestisch vakmanschap op maat van uw ruimte

Akoestisch vakmanschap op maat van uw ruimte

Producten

  • In concertgebouwen en auditoria maken we vaak gebruik van het plafond om de akoestiek te optimaliseren. Naast het verbeteren van de akoestiek bieden plafonds ook de mogelijkheid om in sober ingerichte zalen als eyecatcher te fungeren.

  • Vilt is de laatste jaren bezig aan een stevige opmars. BELacoustics ontwikkelde enkele nieuwe producten met een luxueuze afwerking in wolvilt. We werken met 100% wolvilt, uiterst nauwkeurig geselecteerd en binnen een aanbod van maar liefst 65 kleuren.

  • In de zoektocht naar nieuwe akoestische producten sloegen PLY PROJECTS en BELacoustics onlangs de handen in elkaar! Als fabrikant en verdeler van WAVY® en FLEX kunnen wij ook in dit gamma volledig maatwerk garanderen!

  • Soms is er binnen eenzelfde ruimte de behoefte om veranderlijke akoestiek te realiseren. Daarom ontwikkelden we verschillende producten om aan deze nood te voldoen. Zo kan binnen eenzelfde ruimte de akoestiek gewijzigd worden in functie van de wensen van de performer. 

  • Akoestische panelen laten toe om op een esthetische manier de nagalm in een ruimte te verbeteren. Ze kunnen zowel op de wanden als op het plafond gemonteerd worden. Afhankelijk van de akoestische en esthetische noden en het budget, kunnen wij panelen aanbieden van verschillende samenstellingen.

  • Reflectoren zorgen er voor dat geluidsgolven worden omgeleid in de ruimte. Diffusoren hebben als doel het verstrooien van de klank. BELacoustics maakt reflectoren en diffusoren op maat van het project en dit zowel in hout, plexi of metaal.

  • Onze samengestelde akoestische gordijnen bestaan uit minimaal 3 tot maximaal 8 lagen stof. De gordijnen zijn een ideale manier om bijvoorbeeld verduistering te combineren met akoestische verbeteringen. 

  • Wij bieden stoffen wandbekledingen die op een zeer efficiënte en prijsgunstige manier voldoen aan zeer strenge akoestische eisen én ook aan de strengste internationale brandeisen. Ze zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk en we beschikken over verschillende stoffen binnen een kleurengamma van wel 100 kleuren.

Project in de kijker

BELacoustics ontwikkelde voor het prestigieuze project Residence Palace van Samyn en Partners enkele nieuwe producten met een luxueuze afwerking in wolvilt.