Projecten

Residence Palace Brussel

BELacoustics ontwikkelde voor het prestigieuze project Residence Palace van Samyn en Partners enkele nieuwe producten met een luxueuze afwerking in wolvilt. 

Aquarium gebouw Zoo Antwerpen

Ter gelegenheid van zijn 100-jarig bestaan, werd de grote bezoekerszaal, parel van het rijke verleden van de Zoo van Antwerpen, in zijn oorspronkelijke glorie hersteld.

De monumentale afgehangen lichtbaan is geconstrueerd uit een aluminium frame met ingebouwde led-verlichting en bekleed met translucente polycarbonaat panelen die gemicroperforeerd zijn. De onzichtbare microperforaties verhogen het welbevinden van de bezoekers door de perfecte combinatie van een stille, monumentale ruimte met een zacht oceaanblauw sfeerlicht.

STUK Leuven

Voor de filmzaal STUK te Leuven was het de bedoeling om met speciaal ontworpen panelen voor wand- en plafondmontage een lederlook te bekomen en toch aan de hoge akoestische eisen te voldoen.

Kinderdagverblijf Merksem

Tegenwoordig is er voor scholen en kinderdagverblijven een strenge normering omtrent het akoestisch welzijn van de gebruikers. Voor een nieuw kinderdagverblijf in Merksem zijn we op zoek gegaan om binnen het concept met strakke natuurlijke materialen toch te voldoen aan die strenge akoestische eisen.